Bakar Mash

Bakar Mash

Bakarna kaša Naša bakarna kaša koristi se u pubu, baru i restoranu. To je luksuzni logo, biće atraktivan za kupca, pod nazivom "Flash point". Za rezervoar koveršnog koša, on je takođe nazvao rezervoar "crveni bakar". Cooper mash 4 vrsta tipa: 1. Red bakra 2 plovila kaša 2. Red bakra 3 broda kaša 3. Crvena ...

Product Details

Bakar mash

 

Naša bakarna kaša koristi se u pubu, baru i restoranu. To je luksuzni logo, biće atraktivan za kupca, pod nazivom "Flash point".


image002.jpg

Za rezervoar za košuljicu, on je takođe nazvao rezervoar za "bakar". Cooper mash 4 vrsta tipa:

1. Red bakra 2 broda kaša

2. Red bakra 3 broda kaše

3. Red barem 4 broda kaše

4. Red bakra sadeo 5 brodova


image004.jpg

image006.jpg

Bakar mash Specifikacija

 

Br.

Ime

Mark

1

2 plovila

Mash / lauter tun

Čajnik / whirlpool tun

2

3 plovila

Mash / lauter tun

Čajnik / whirlpool tun

Rezervoar tople vode

3

4 plovila

Mash tun

lauter tun

Čajnik / whirlpool tun

Rezervoar tople vode

4

5 brodova

Mash tun

lauter tun

Kettle tun

whirlpool tun

Rezervoar tople vode

 

Uvod u bakar

Mash tun

Mash tun je posuda koja se koristi u procesu mijenja za pretvaranje skrobova u zdrobljenoj zrnu u šećeri za fermentaciju. Tesnuti tuna može biti jednokratna funkcija ili može imati i lažno dno i puž, tako da se pužanje vrši

proces se može izvršiti na istom plovilu.

Lauter tun

Lauter tuna se koristi za filtriranje i razjašnjavanje šećerne tečnosti (koja se naziva kora) iz zagrejane mešavine vodenog slanca (nazvana mash) koja potiče od tuna za mashing.

Kettle tun

Nakon lauteringa, pivovara se kuva sa hmeljem (i drugim aromama ako se koristi) u velikom rezervoaru poznatom kao kotao za pivu.

Whirlpool tun

Na kraju vrela, penjeća žlijeplja se rešava da se razjasni u brodu zvanom a

"whirlpool", gdje postoji tangencijalni ulaz u šećer. Whirlpool se može desiti u kotlu jer nema prepreke unutar kotla.

Rezervoar tople vode

Za rezervoar tople vode, potrebno je da obezbedi toplu snagu za sledeću pripremu, što će uštedeti više vremena piva.

image008.jpg
Kako pivo pivo 300L opreme za pripremu piva?

I. Mashing

1. Proverite opremu: uverite se da tune za kašu / ukucavanje, tuljavice, hidromasažne tanke, cevovode, ventile, merače i vodu, struja, izvor pare može dobro funkcionirati. Ako nema problema, pere celu opremu i pripremite se za hranjenje materijala.

2. Sterilizacija tople vode: A. Dodavanje čiste vode od 300 kg u tune za kašu / kuvanjem, početi da se zagreva. Tokom zagrijavanja, prekidajte mešanje kako biste se zagrejali ravnomerno. Kada temperatura dostigne 90 ℃, zaustavite grejanje.

B. Otvorite ventil za sirovine i ventil za protok tijesta za miješanje / ukucavanje, započnite pumpu krpice, koristeći vruću vodu za sterilizaciju cjevovoda, reciklažu od 5 minuta i zaustavljanje. Zatim spojite izlaz za izmenu u toplotni izmjenjivač na tunjevinu / ključanje, učinite toplu vodu reciklažom 5min. Zatim zatvorite ventil za curenje na izmenjivaču toplote.

C. Otvorite dovod materijala na lijevom tunu, ispuštajte vruću vodu u tuner lautera, a zatim zatvorite ventil za materijal na dnu tune za miješanje / kuhanje, otvorite povratni ventil na lijevom tunu, reciklirajte 5min. Zatim ispuštati toplu vodu iz tangencijalnog hidromasažnog priključka do tepiha za pranje vlažnih zrna.

3. Pripremite vodu za proizvodnju: dodajte malo vode (oko 260 kg) u tunjevinu / kuvanje, istovremeno uključite električno grijanje i počnite da grejate. Tokom zagrijavanja, mješanje se prekida, kako bi se vodom zagrejali ravnomerno. Kada temperatura dostigne do 55 ℃, zaustavite zagrevanje i otvorite materijalne ventile na tunelu za kašu / kuvanju i lauter tunu, pumpajte vodu za proizvodnju u tuner lautera.

4. Hranjenje 55 ℃ (razgradnja proteina): početi sa mikserom lutera, dodati mleveni ječam u luther tun, miješati ravnomerno, zaustaviti mješanje, a zatim početi vrijeme (za pivo pivo pivo, dodajte ječam u početku, nakon mešanja ravnomerno, dodajte pšenicu i potom mešajte ravnomerno). Zadržite temperaturu od 55 ± 1 ℃ za 70min.

5. Proizvodnja moše vode: dodajte vruću vodu do 300kg u tunjevinu / kuvanju, počnite da grejate, kada temperatura dostigne do 100 ℃, zaustavite zagrijavanje; otvorite neki odgovarajući ventil, započnite pumpu za čišćenje i počnite da kaširate.

6. Proizvodnja miješane vode 66 ℃ (saharifikacija skroba): nakon završetka razgradnje proteina, podesite temperaturu mahunu. Započnite mikser lauter tuna, ispuštate vruću vodu iz tunela za mijenu / ukucavanje u tuner lautera, podignite temperaturu na podešenu temperaturu (obično je 66 ° C), vrijeme mashenja je obično oko 60 do 70min.

7. Nakon završetka mashinga, podesite temperaturu ubijanja enzima, počnite mešati, vruću vodu ispuštati iz tunela za mijenu / vruću u tijelo lutera, podići temperaturu na 78 ° C, prekinuti mešanje, zadržati 10 do 15min, neka sama formira filter za krevet.


II. Uvod u lutalice

1. Protok vraćanja nazad: obratite pažnju na vreme mirnosti, kada jednom stignete do potrebnog vremena, počnite da vraćate protok u vremenu. Otvorite ventil za ventilaciju, povratni ventil i pumpu za zatezanje na luterovom tunu, prouzrokujte povratak sa šećerom u tunelu za 5 do 10 minuta. Kada sučnost postane svetla i čista, zatvorite povratni ventil lopute. Otvorite ventil za povratnu vodu na tune miješanja / kuvanja, ispuštajte kašičicu u tunjevinu.

Posebna napomena: Kada koristite pumpu za ispuštanje crijeva od lutalice

brzina protoka suhe kože treba pažljivo kontrolisati i zadržati stabilnost

povratni tok.

2. Ispitivanje prve proizvedene pivine: posle 20 min lauteringa, uzmite uzorak pelete da biste testirali koncentraciju prvobitnog piva:

A. Terapija za hortikulturni tretman: uzmite cev za ispuštanje testa iz rezervoara za krtoću / kvaru, a zatim lagano dodajte u vodu za vodu iz slavine, hlađenje kašičice na 30 ° C (takođe se mogu prihvatiti i druga sredstva za hlađenje, ali hladna voda je zabranjena dodajte u šećer), i tresite se, ostaju balansirani.

B. Ispitivanje šećera: koristeći električni merač šećera za testiranje šećera u šuiti i snimanje podataka.

3. Isperite zrna: Kada se krevet filtera pojavi nakon pražnjenja prvobitne žitarice, počnite da operete provadnu zrnu. Napunite vodu iz vihorskog tunela do lutera kroz cevi za povratni protok, a zatim se krećite (ne smeju se direktno pokrenuti), lauter tun za mešanje. Posle utrošenog zrna, mešanje 3 do 5 minuta, a zatim ostati 10 do 15 minuta. Pratite korak 1 "Protok povratka" da biste dobili drugi put. Ako je potrebno, mogu koristiti istu metodu da dobiju tri puta pivu.

4. Mešano testiranje koncentracije: posle pranja trošenog zrna dva puta i tri puta, testirajte mešovitu koncentraciju (računajte na osnovu ukupne količine isparavanja sa 10%, vreme ključanja sa 60 min, ako je koncentracija kaše 10BX nakon vrenja, miješana koncentracija će biti kontrolisana sa 9.3 na 9.5BX.)

Posebna napomena: u toku procesa lautera, ako sučnost nije jasna ili teška za lauter, mešanje šuplje i zadržavanje za 10 min, ponovo se ponavlja protok sve dok se ne osvijetli i bistri.

5. Ispuštanje zrna: nakon pranja trošenog zrna dva ili tri puta i testiranje mešovite koncentracije šorca do zadovoljavanja zahteva, prekinuti lautering. Otvorite izlazni i odvodni izlaz iz lutera, ispuštajte preostali žlijez u lutajućem tunu, a zatim otvorite vratanca za ljepotu, koristite greben za uklanjanje utrošenih zrna (napomena: molim vas nemojte brzo otvarati vrata provodene žitarice kako biste izbjegli oštećenje ili deformisati vrata vrata.

6. Čišćenje: nakon završetka uklanjanja trošenja zrna, koristite čistu vodu za pranje unutrašnjeg zida lutera, lažnog dna i rakera, a zatim otvorite odvod odvoda na dnu lauter tunera da biste ispuštali odvod.


III. Uvod u kantu

1. Grejanje: kada nivo šećera pokriva grejnu jaknu ili električnu grejnu cev, započnite zagrevanje. Tokom grejanja obratite pažnju da se miješanje započne povremeno.

2. Kvašenje kašice: Počnite na vreme kada je curenje u vrelu, a ukupno vreme ključanja je 60 min, čuvati šećer uvek u kuvanju. Kontrolu koncentracije curenja konačnog konca je od 9,5 do 10,5 BX, ako koncentracija ne dostigne do 9,5 BX unutar potrebnog vremena, može se na odgovarajući način odložiti na neko vreme.

3. Dodajte hmelj: Nakon vreća 5 minuta i 5 minuta pre kraja vreće, dodajte gorkog hmelja i hmelja arome. Količina je 120 g (0,04%) i 60 g (0,02%).

Posebna napomena: A. Tokom ključanja, pažljivo kontrolišite električnu energiju, izvor pare, toplu kantu kako biste izbjegli preplavljavanje kako biste spriječili opekotine.

B. Posle merenja hmelja, originalno pakovanje odmah treba zaptiti i čuvati u frižideru do antioksidacije.

IV. Uvod u whirlpool

Nakon ključanja, zaustavite električno grijanje. Otvorite ventil za materijal na dnu tune za kašu / ključanje, pumpu za pice i tangencijalni ulazni ventil tepiha whirlpool-a, ispuštajte sve pelene iz tune mulj / ključanja u tunel za whirlpool. Zatim zatvorite materijalni ventil na dnu tune za miješanje / ukucavanje, otvorite ventil za vjetar tepiha i reciklirajte 15 minuta. Zatvorite povezane ventile i pumpe i ostanite 40 min. Zatim otvorite odvod od whirlpool-a, isperite trup (pazite da se držite dalje od mlaznice cijevi kako biste izbjegli opekotine)

V. Instrukcije za hlađenje piva

1. Provera: proverite pločasti izmenjivač toplote, ventili, merilice, glikolnu vodu, vodu iz slavine, kiseonik (čisti kiseonik u flaširanom stanju) ili ne, ako se dobro radi, pripremite se za hlađenje.

2. Čišćenje: priključite cevi za cevi sa fermenterom, potpuno sterilizujte rezervoare za fermentaciju kroz četiri koraka, zatvorite ventile kako bi stajali (posebna napomena: preostali H2O2 int pipeline, izmenjivač toplote treba otpuštati približno pre hlađenja)

3. Hlađenje: otvorite vodu iz slavine, ventilu za glikolnu vodu, vodenu pumpu glikola, a zatim otvorite zavese za curenje, pumpu za zube, ventil kiseonika kako biste ohladili šećer. Kontrolišite temperaturu hlađenja: pivo ječma: 9,0 ± 0,5 ℃, pšenično pivo 13,0 ± 0,5 ℃

4. Ispuštanje preostalih žitarica: pre hlađenja, koristeći šećer za ispuštanje sve preostale vode za čišćenje u izmenjivaču toplote, onda pustite da tečnost uđe u fermentore.

5. Oksigenacija: dok se neprekidno hlađenje kiseonika sa šećerom ohrani, a doza kiseonika će biti 1 - 2 puta od kašičice (kada je balon u vidu stakla jednak kortici, to je OK. u fermenter, oksigenacija će nastaviti da traje 30min).

6. Oporavak: nakon hlađenja korte, koristeći kiseonik za vođenje preostale pivine u cevovodu fermentima. Zatim očistite tune za mijenu / ključanje, lauter / whirlpool tune i cijelu liniju cijevi, izmjenjivač toplote 10 min.

image018.jpg


Hot Tags: bakarna kaša, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, na prodaju

Upit

Srodni proizvodi