Oprema za pivare laboratorije

Oprema za pivare laboratorije

Oprema za pivare laboratorije 1. Naša fabrika: Ovo je Angela iz Shandong Ruijia Brewing Technology Ltd, naša fabrika se fokusira na kvalitet 20 godina. Mi smo profesionalni proizvođač visoke konfiguracije i visoko efikasne opreme za pivo. Mi nismo samo pružalac rešenja za proizvodnju zanatske pivare ...

Product Details

Oprema za pivare laboratorije

1. Naša fabrika:

Ovo je Angela iz Shandong Ruijia Brewing Technology Ltd, naša fabrika se fokusira na kvalitet 20 godina. Mi smo profesionalni proizvođač visoke konfiguracije i visoko efikasne opreme za pivo. Mi nismo samo ponudjač rešenja za proizvodnju zanatske pivare, već i kineski proizvođač pivskih kultura.

Mi vršimo prilagođenu opremu za pripremu piva, bilo da je to domaća upotreba ili pab, u fabrici. Pa, naši najnoviji profesionalni dizajni su takođe dostupni, ako želite da vidite više predmeta, posetite naše web stranice i raspitajte me. Biće mi drago da vam pošaljem citat po prijemu vaših detaljnih zahteva.

Inače, dobrodošli smo da posetimo našu fabriku, ako dođete u Kinu, molim vas javite mi, čast mi je ako mogu obaviti dužnosti domaćina!

2. Uvod u laboratorijsku opremu za pivare:

Svrha naše pivarske laboratorijske opreme je da nauči proces piva u pivarstvu u pivnoj pivari i da je neophodno biti sposoban da reprodukuje stvarni proizvodni proces velike pivare. U suprotnom, izgubiće se značaj demonstracije. Drugo, koristi se za testiranje i verifikaciju recepta za proizvodnju velike pivare. Ako stvarni proces proizvodnje i procesni parametri velike pivare nisu postignuti, verifikacija formule, Nova tehnologija, novi metod zaključaka većeg odstupanja, izgubila je svoju eksperimentalnu svrhu.

3. Predstavljanje slika

image002.jpg


Detalji:


image004.jpg


Projektovanje slika:


image006.jpg


4. Naše pakovanje i isporuka

image008.jpg

image009.jpg


Hot Tags: oprema za pivarski laboratorij, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, za prodaju

Upit

Srodni proizvodi