Laboratorija za analizu piva

Laboratorija za analizu piva

laboratorija za analizu piva 1. Uvođenje opreme: Ovaj tip opreme za pivo za pivo, visoka konfiguracija, napredna podešavanja performansi, simuliraju proces piva u velikim pivima velikih kompanija iz piva. Prvo, pogodno je za podučavanje demonstracija na fakultetima i univerzitetima, ...

Product Details

laboratorija za analizu piva

1. Uvođenje opreme:

Ovaj tip opreme za pripremu piva, visoku konfiguraciju, napredna podešavanja performansi, simulira proces piva punog piva velikih kompanija iz piva. Prvo, pogodno je za podučavanje demonstracija na koledžima i univerzitetima, reprodukujući proces piva piva velikih pivara, za predavanje demonstracijske upotrebe; Drugo, pogodno je za preduzeća velikog piva da verifikuju upotrebu recepture u procesu.

Ova vrsta opreme za pivo za pivo, visoka konfiguracija, ekvivalentna velikom skaliranju fabrike piva. Uravnoteženi proizvodni kapacitet: nekoliko stotina litara do nekoliko hiljada litara. Možete piti sve vrste piva.


image001.jpg


2. Kompletna konfiguracija proizvoda (standardna konfiguracija)

A) drobilica; b) sistem saharizacije;

c) sistem fermentacije; d) sistem hlađenja;

e) sistem prečišćavanja vode; f) oprema za čišćenje;

g) sistem kontrole. h) druga pomoćna oprema

3. Specifikacije opreme

Naša fabrika takođe prema zahtevima različitih istraživačkih instituta naručila je eksperimentalnu opremu piva, najčešće korišćene modele opreme su sledeća:

100L, 200L, 300L, 500L


4. Zašto izabrati Ruijia?

Svi materijali su izrađeni od nerđajućeg čelika SUS304 / 316, 100% su u skladu sa međunarodnim standardima, bešavnim zavarivanjem, unutrašnjim poliranjem ogledala, kako bi se osigurali zahtevi visokog kvaliteta koji će vam pružiti sigurne i zdrave kvalificirane proizvode. Kvalitetni proizvodi + odgovarajuća cena = najbolja cena. Naša tehnologija je međunarodno priznata, postignuta je ISO9001 i CE međunarodna potvrda sistema kvaliteta.

5. Naša usluga

6. Naše pakovanje

7. Kontakt metod:

image002.jpg


Hot Tags: laboratorija za analizu piva, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, na prodaju

Upit

Srodni proizvodi