1000L Velika oprema za pivo piva sa rezervoarom za fermentaciju piva

1000L Velika oprema za pivo piva sa rezervoarom za fermentaciju piva

1000L Velika oprema za pivo sa fermentacijom piva Opis: 1. Kvalitet: Visok kvalitet Bez rizika curenja curenja i lepog izgleda 2. Kapacitet: Može se prilagoditi 3. Obrada: Fermentacija 4. Debljina: 3mm 5. Dizajn zapremine: Pravilno prema zahtevi za kapacitetom

Product Details

1000L Velika oprema za pivo piva sa rezervoarom za fermentaciju piva

Sistem mikro pivare

Zdravo, dobrodošli u grupu za pripremu šandong Ruijia.

Podaci o preduzeću:

Fokus na kvalitetu 20 godina

Kineski distributerski pivski pivski piv

Pružalac rešenja za ključ u ruke piva

Odlučujući lider u tržištu u Kini

Kao jedan od vrhunskih proizvođača opreme za pripremu piva u Aziji, on ima najprofesionalniji tim za dizajn i proizvodnju. On se pridržavao duha zanatlije, insistirao na učenju i uvođenju novih tehnologija za samostalan razvoj i inovacije. Sada je uspostavio svoj jedinstveni proizvodni sistem za pivarsku opremu, a svake godine će biti na tržištu 2-3 nova proizvoda.


mikro pivski sistem1 (001) .jpg

Prednost mikrobibernetičkog sistema ?

 

1. Naš sistem Microbrewery može zadovoljiti zahteve za proizvodnjom šećera u samoprovodnom pivu i može kompletirati cijeli proces od brušenja sirovina, materijala za hranjenje, saharifikacije, filtriranja vina, ključanja, poravnjavanja i hlađenja do finalne oksigenacije.
2. Naš sistem za mikro pivare je izrađen od nehrđajućeg čelika visoke kvalitete koji zadovoljava međunarodne i nacionalne standarde higijene i sigurnosti.
3. Naše metode grejanja mikrobaronije: parno grejanje, električno grijanje i direktna vatra.
4. Rezervoar za saharizaciju je opremljen sa mešalicom sa promenljivom frekvencijom koja može postići razmjenu brzine okretanja od 50r / min i zadovoljiti zahtjeve brzine rotacije za mešanje saharizacije i mešanje rezervoara filtracije.
5. Naš sistem mikro pivare , upravljanje i kontrola se postiže automatskom kontrolom ili poluautomatskom kontrolom sa kompjuterskim industrijskim kontrolnim sistemom.
6. Ulaz i izlaz materijala i samokruženja povezuju pumpa sanitarnog materijala i crevo, a čišćenje usvaja CIP čišćenje cisterne i priključak creva kako bi se postiglo čišćenje samo-cirkulacije.
7. Vrsta priključka cjevovoda za zahtjeve je brza montaža koja je pogodna za čišćenje, održavanje i popravke tokom proizvodnje.
8. Naš Microbrewery sistem ima razumni dizajn, delikatan, proces, lijep izgled, izdržljiv servis, jednostavan za rad, popravku i održavanje.

mikro pivarski sistem2 (001) .jpg

mikro pivarski sistem4 (001) .jpg

mikro pivarski sistem3 (001) .jpg


Zašto volimo pivo

 

1. Srećna zabava

U žurci nikada ne propustimo pivo. Ne kao visoki alkohol, pustite da pijete.


2. Zdravlje

Pivo je osvježavajuće piće u ljeto i antisudorizovano je jesenje suncoke. Prema medicinskim i prehrambenim stručnjacima, pivo sadrži 4% alkohola, može promovisati cirkulaciju krvi; ugljendioksid, piće hladan i udoban osećaj; može pomoći varenju, promovirati apetit.

Hmelj sadrži proteine, vitamine, esencijalna ulja, gorčinu, smolu, ima jako srce, želudac, diuretiku, analgeznu efikasnost adjuvantnog efekta u medicini, hipertenzije, bolesti srca i tuberkuloze. Majke piju pivo kako bi povećale majčino mleko, tako da bebe dobijaju adekvatnije ishranu.

Pravilna količina piva ima određeni lekarski efekat na pacijente srca i hipertenzije.


mikro pivski sistem5 (001) .jpg


Naša služba

Pre-prodajne usluge

1.Upoznajte svoje detaljne specifikacije;

2.Dizajn opreme;

3.Layout plan u 3D ili CAD crteže za vašu pivaru;

4.Konketna cijena i brzu isporuku.

Uslugu nakon prodaje:

1. Obezbeđuje sve dokumente o carinjenju, Sertifikat o poreklu (obrazac E), CE, ISO sertifikacioni sistem;

2.Main dijelovi opreme tri godine garancije besplatno, kao što su spojevi, ventili itd.

3.Profesionalni inžinjeri koji idu na krov za instalaciju, otklanjanje grešaka, popravku;

4. Tehnologija proizvodnje, formula za pripremu, dostupna obuka.


vodovod-sistem-led-tretirana-voda-šema (001) .jpg 


Kontaktiraj nas

 

Uvijek vas čeka


名片 .jpg


Hot Tags: 1000l velika oprema za pripremu piva sa rezervoarom za fermentaciju piva, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, na prodaju

Upit

Srodni proizvodi