1000L Pivovara za proizvodnju

1000L Pivovara za proizvodnju

1000L Beer Brewing proizvođač za prodaju Pozdrav, dobrodošli u grupu švajcarske grupe Shandong Ruijia. Podaci o kompaniji: Fokus na kvalitetu 20 godina Kineski proizvođač pivskih piva Kulturni rasprostranilac pivskog piva Pružalac rješenja za pivare ključne riječi Odlučujući lider u dijelu tržišta u Kini Kao jedna od vrhunskih proizvoda za pivo za pivovere u Aziji ...

Product Details

1000L Pivovara za proizvodnju

Sistem mikro pivare

Zdravo, dobrodošli u grupu za pripremu šandong Ruijia.

Podaci o preduzeću:

Fokus na kvalitetu 20 godina

Kineski distributerski pivski pivski piv

Pružalac rešenja za ključ u ruke piva

Odlučujući lider u tržištu u Kini

Kao jedan od vrhunskih proizvođača opreme za pripremu piva u Aziji, on ima najprofesionalniji tim za dizajn i proizvodnju. On se pridržavao duha zanatlije, insistirao na učenju i uvođenju novih tehnologija za samostalan razvoj i inovacije. Sada je uspostavio svoj jedinstveni proizvodni sistem za pivarsku opremu, a svake godine će biti na tržištu 2-3 nova proizvoda.


mikro pivski sistem1 (001) .jpg

Prednost mikrobibernetičkog sistema ?

 

1. Naš sistem Microbrewery može zadovoljiti zahteve za proizvodnjom šećera u samoprovodnom pivu i može kompletirati cijeli proces od brušenja sirovina, materijala za hranjenje, saharifikacije, filtriranja vina, ključanja, poravnjavanja i hlađenja do finalne oksigenacije.
2. Naš sistem za mikro pivare je izrađen od nehrđajućeg čelika visoke kvalitete koji zadovoljava međunarodne i nacionalne standarde higijene i sigurnosti.
3. Naše metode grejanja mikrobaronije: parno grejanje, električno grijanje i direktna vatra.
4. Rezervoar za saharizaciju je opremljen sa mešalicom sa promenljivom frekvencijom koja može postići razmjenu brzine okretanja od 50r / min i zadovoljiti zahtjeve brzine rotacije za mešanje saharizacije i mešanje rezervoara filtracije.
5. Naš sistem mikro pivare , upravljanje i kontrola se postiže automatskom kontrolom ili poluautomatskom kontrolom sa kompjuterskim industrijskim kontrolnim sistemom.
6. Ulaz i izlaz materijala i samokruženja povezuju pumpa sanitarnog materijala i crevo, a čišćenje usvaja CIP čišćenje cisterne i priključak creva kako bi se postiglo čišćenje samo-cirkulacije.
7. Vrsta priključka cjevovoda za zahtjeve je brza montaža koja je pogodna za čišćenje, održavanje i popravke tokom proizvodnje.
8. Naš Microbrewery sistem ima razumni dizajn, delikatan, proces, lijep izgled, izdržljiv servis, jednostavan za rad, popravku i održavanje.

mikro pivarski sistem2 (001) .jpg

mikro pivarski sistem4 (001) .jpg

mikro pivarski sistem3 (001) .jpg


Zašto volimo pivo

 

1. Srećna zabava

U žurci nikada ne propustimo pivo. Ne kao visoki alkohol, pustite da pijete.


2. Zdravlje

Pivo je osvježavajuće piće u ljeto i antisudorizovano je jesenje suncoke. Prema medicinskim i prehrambenim stručnjacima, pivo sadrži 4% alkohola, može promovisati cirkulaciju krvi; ugljendioksid, piće hladan i udoban osećaj; može pomoći varenju, promovirati apetit.

Hmelj sadrži proteine, vitamine, esencijalna ulja, gorčinu, smolu, ima jako srce, želudac, diuretiku, analgeznu efikasnost adjuvantnog efekta u medicini, hipertenzije, bolesti srca i tuberkuloze. Majke piju pivo kako bi povećale majčino mleko, tako da bebe dobijaju adekvatnije ishranu.

Pravilna količina piva ima određeni lekarski efekat na pacijente srca i hipertenzije.


mikro pivski sistem5 (001) .jpg


Naša služba

Pre-prodajne usluge

1.Upoznajte svoje detaljne specifikacije;

2.Dizajn opreme;

3.Layout plan u 3D ili CAD crteže za vašu pivaru;

4.Konketna cijena i brzu isporuku.

Uslugu nakon prodaje:

1. Obezbeđuje sve dokumente o carinjenju, Sertifikat o poreklu (obrazac E), CE, ISO sertifikacioni sistem;

2.Main dijelovi opreme tri godine garancije besplatno, kao što su spojevi, ventili itd.

3.Profesionalni inžinjeri koji idu na krov za instalaciju, otklanjanje grešaka, popravku;

4. Tehnologija proizvodnje, formula za pripremu, dostupna obuka.


vodovod-sistem-led-tretirana-voda-šema (001) .jpg 


Kontaktiraj nas

 

Uvijek vas čeka


名片 .jpg


Hot Tags: Proizvođači piva 1000l za prodaju, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, na prodaju

Upit

Srodni proizvodi