Craft pivarski sistemi

Craft pivarski sistemi

Craft Brewing Systems Dobar dan, dobrodošli u grupu za pripremu šandong Ruijia. Obrtno pivo je sve popularnije u svijetu, bez obzira na to što ste samo hobi ili poslove piva, Izaberi Ruijia, započnite svoj sanjski pivski proizvod. Craft Beer Deconstructed Ispitajte grafiku ispod za brzo ...

Product Details

Craft pivarski sistemi

Dobar dan, dobrodošli u grupu za pripremu šandong Ruijia.

Obrtno pivo je sve popularnije u svijetu, bez obzira na to što ste samo hobi ili poslove piva, Izaberi Ruijia, započnite svoj sanjski pivski proizvod.

Craft Beer Deconstructed

Istraži grafiku ispod za brze činjenice o:

Ključni sastojci piva

Osećanja koja koristimo prilikom degustacije piva

Saveti za dobijanje maksimuma od vašeg piva

Nekoliko ključnih karakteristika koje nam pomažu da definišemo i razlikujemo stilove piva.


image002.jpg


Šta je fabrika za proizvodnju piva?

 

1. Oprema za pripremu piva za profesionalnu opremu

2. Dobri materijali, ječam, hmelj i vodu

3. Tehnologija piva

Tvornici piva za proizvodnju piva moraju trebati najmanje tri razloga.


image004.jpg

Ruijia oprema za pivovare za pivovare, dnevna kapaciteta je 200l do 20T. Proizvodi su uvek u međunarodnim naprednim rangovima, stabilni učinci jednostavniji rad. Ne samo da bi osigurali kvalitet piva i čistog ukusa, već i štedili nepotrebne troškove upravljanja.

Jedna završena oprema za pivovare fabrike, uključujući mlinski sistem, mash sistem, sistem fermentacije, sistem hlađenja, CIP sistem, sistem upravljanja, itd.


image006.jpg

 

Kako odabrati odgovarajuću bazu kapaciteta za budžet

Kapacitet litara

200-400L

500-1000L

1500-3000L

5000-10000L

Budžet USD

15,000-40,000

40,000-70,000

70,000-150,000

180,000-400,000

Oblasti M2

40

60

150

400

Količina fermentera

6

Tabela protoka piva sistema za pripremu piva:

image008.jpg

Zašto odabrati Ruijia kao vašu ponudu sistema za pranje crafta

 

1. Projekat rešenja ključ u ruke projekta zanatskih sistema

Ø Ruijia sistem može zadovoljiti zahtjeve za proizvodnjom šećera u samoprovodnom pivu i može kompletirati cijeli proces od brušenja sirovina, materijala za hranjenje, saharifikacije, filtriranja vina, ključanja, poravnjavanja i hlađenja do konačne oksigenacije.

Ø Sistem Ruijia je izrađen od nehrđajućeg čelika visokog kvaliteta koji zadovoljava međunarodne i nacionalne higijene i sigurnosne standarde.

Ø Metode grijanja sistema Ruijia: parno grijanje, električno grijanje i direktna vatra.

Ø Rezervoar za saharizaciju je opremljen sa mešalicom sa promenljivom frekvencijom koja može postići razmjenu brzine okretanja od 50r / min i zadovoljiti zahtjeve brzine rotacije za mešanje saharizacije i mešanje rezervoara filtracije.

Ø Rad i kontrola se postižu automatskom kontrolom ili poluautomatskom kontrolom sa kompjuterskim industrijskim kontrolnim sistemom.

Ø Ulaz i izlaz materijala i samokruženja povezuju pumpa sanitarnog materijala i crevo, a čišćenje usvaja CIP čišćenje cisterne i priključak creva kako bi se postiglo čišćenje samo-cirkulacije.

Ø Vrsta priključka cjevovoda za zahtjeve je brza montaža koja je pogodna za čišćenje, održavanje i popravke tokom proizvodnje.

Ø Razuman dizajn, delikatan, proces, lijep izgled, izdržljiv servis, jednostavan za rad, popravku i održavanje.


2. Usredsredite se na kvalitet 20 godina

Kao jedan od vrhunskih proizvođača opreme za pripremu piva u Aziji, on ima najprofesionalniji tim za dizajn i proizvodnju. On se pridržavao duha zanatlije, insistirao na učenju i uvođenju novih tehnologija za samostalan razvoj i inovacije. Sada je uspostavio svoj jedinstveni proizvodni sistem za pivarsku opremu, a svake godine će biti na tržištu 2-3 nova proizvoda.

3. Završena usluga

Pre-sale service ::

Prema zahtevima kupca da se obezbedi jednokratno rešenje za pivo za pivo: prilagođeni grafikon procesa; raspored lokacije; analiza troškova i koristi.

Nadzor proizvodnje:

Proizvodnja opreme će biti striktno u skladu sa standardima, blagovremenom komunikacijom sa proizvodnjom kupca i drugim uslovima proizvodnje; da vodi kupce da pripremi mesto; kako bi pomogli klijentima u upravljanju odgovarajućim procedurama za dozvole; prihvatanje opreme nakon okončanja blagovremene i tačne isporuke, kontaktirajte logistiku i obavite posao.

Uslugu nakon prodaje:

Naša posvećenost svim tenkovima petogodišnja garancija, doživotna tehnička podrška. I poslati profesionalne inženjere za pivu bez napora na lokaciji za instalaciju debagovanja; naučiti tehnologiju piva za pivo; pružiti različitu formulu za pripremu piva; snabdevanje svim vrstama piva za pripremu piva.

image010.jpg

 

Naša kompanija

Shandong Ruijia pivovarska tehnologija Co, Ltd je jedan od azijskih vrhunskih proizvođača pivskih piva opreme.

Naša vizija: Da budemo svetski proizvođač opreme za pripremu piva za pivare

Naša misija: da vodi "Made in China" je svetski poznata

Naš servisni koncept: da obezbedimo jednokratna rešenja za projektovanje piva za pivare

Kontaktiraj nas

 

Uvijek vas čeka


image011.jpg


Hot Tags: Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, na prodaju

Upit

Srodni proizvodi