Mašina za konzerviranje industrijskih proizvoda

Mašina za konzerviranje industrijskih proizvoda

Automatska mašina za pranje veša. Automatski se mlazi i steriliše unutrašnjost i površina konzervi. Svi materijali su napravljeni od nerđajućeg čelika. Kada se rezervoar pretvori u prvi rezervoar nakon čišćenja tanka, a izgled pod temperaturom poroznim cevima sa crvenim sprejom, 0,5 metra može ...

Product Details

Automatska mašina za pranje veša

Ona automatski mlazi i steriliše unutrašnju i površinu konzervi. Svi materijali su napravljeni od nerđajućeg čelika. Kada se rezervoar pretvori u prvi rezervoar nakon čišćenja cisterne i pojave pod temperaturom poroznim cevima sa crvenim sprejom, tada se može rotirati 0,5 metara kako bi se postigla svrha čišćenja i a zatim okrenuo produžni uređaj može da se klizi u sledeći put lanca. Obratite pažnju na limenke na slipu ne zaustavljaju se, kako bi se sprečilo navodnjavanje vode koja kontroliše brzinu linije nije mreža.


image002.jpg

 

Automatsko punjenje i Seaming mašina

Mašina je pogodna za punjenje i zaptivanje šivenih pop-napitaka u industriji pop konzervi (pivo / gazirana pića). Punjenje i seaming su integralnog dizajna. Usvojen je princip punjenja jednakog pritiska. Tokom punjenja, nakon što prazno može doći u cilindar za podizanje kanala nakon prolaska kroz pneumatske tripleks delove, prazna konzerva se podiže i zaptivna konusna zaptivka ispod ventila za punjenje. Položaj i blok ventil za punjenje okreće položaj i otvara ventil pod dejstvom drugog cilindra. Vazduh se puni u praznu konzervu kako bi se formirao jednak pritisak. Formiraju veliko cijev za materijal, pivo prolazi kroz 14 malih vodova i ulazi u praznu konzervu. Kada nivo tečnosti u praznom stanju može blokirati usta povratne cevi za gas, punjenje se zaustavlja. Pod dejstvom ovna, ventil za odzračivanje polako će isprazniti vazduh i pritisak. Cilindrični nosač može nastaviti da pada. Nakon što se isprazni, kanta se šalje na zaptivnu mašinu za zaptivanje pomoću lanca kuke koja radi sinhrono.

Glavne električne komponente usvaja Siemens PLC, VFD pretvarač i Omron close switch, Nemačku Siemens analogni izlaz i elektromagnetni ventil iz Južne Koreje, koji su svi dizajnirani u najsorazmernijoj konfiguraciji od strane naših iskusnih elektro inženjera. Ukupna brzina proizvodnje može biti postavljena slobodno na ekranu osetljivom na dodir prema zahtevima.

Kompletna oprema:

image004.jpg

image006.jpg


Poliranje glave

image008.jpg


FillingSealing

image010.jpg


image011.jpg


Hot Tags: mašina za konzerviranje industrijskih zanatskih mašina, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, na prodaju

Upit

Srodni proizvodi