Nacrtna mašina za pivo

Nacrtna mašina za pivo

Nacrt pivskog stroja Sa stalnim poboljšanjem nivoa potrošnje, potražnja potrosaca za kvalitetom proizvoda i personalizovana, diferencirana je sve ociglednija. Sadašnje zanatsko pivo primilo je veliki broj potrošača u zemlji i inostranstvu da se bave, našim fabričkim zanatskim pivom ...

Product Details

Nacrt mašina za pivo

Uz kontinuirano poboljšanje nivoa potrošnje, potražnja potrošača za kvalitet proizvoda i personalizovana, diferencirana je sve očiglednija. Sadašnje pivo za pivo primilo je veliki broj potrošača u zemlji i inostranstvu da se bave, naša oprema za proizvodnju pivskih namirnica takođe domaćih i stranih kupaca koji se takmiče za kupovinu! Oprema za pivski pivac koju proizvodimo ne samo da je efikasna, već i visokog kvaliteta, ali i smanjuje vreme zastoja. Mi ćemo povećati istraživanje i razvoj kafe opreme, ne samo da zadovoljavamo potrebe velikih preduzeća za proizvodnju piva, već i da osiguramo ukus i kvalitet.


image002.jpg

Hajde da pogledamo 300L nacrt piva mašine:

Konfiguracijska lista opreme za pivo od 300l

Br.

Ime

Količina

Mark

1

100-200kg / h miller

1

Zrna mlinar

2

Brewhouse
Mash / lauter tun
Čajnik / whirlpool tun

2

Električno grijanje

3

Fermenter

6

Baza kapaciteta piva na količini fermentatora
Fermentacija 2 nedelje

4

Svetao tank za pivo

2

Dodajte CO2

5

Kontrolna jedinica

1

Digitalna kontrola

6

CIP jedinica

1

Očistite pivovare

7

Jedinica za hlađenje

1

Glycol rezervoar za vodu + čilija + pumpa

image004.jpg


Naša usluga:

Pre-prodajna usluga: Prema zahtevima kupca da se obezbedi jednokratno rešenje za pivsko pivo: prilagođena tabela procesa procesa; raspored lokacije; analiza troškova i koristi.
Usluga posle prodaje: Naša posvećenost svim tenkovima petogodišnja garancija, doživotna tehnička podrška. I poslati profesionalne inženjere za pivu bez napora na lokaciji za instalaciju debagovanja; naučiti tehnologiju piva za pivo; pružiti različitu formulu za pripremu piva; snabdevanje svim vrstama piva za pripremu piva.

Detalji o ambalaži:


image006.jpg

Kontakt:
image007.jpg


Hot Tags: Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, na prodaju

Upit

Srodni proizvodi